0451-51 55 1
info@barabygg.se
 • badrum

  Rotavdraget för badrum - 2016

  ROT-avdraget gör det i dagsläget mycket kostnadseffektivt att lägga ut en badrumsrenovering på behöriga och kunniga hantverkare. Reglerna är enkla:

  * Du får dra av 30 procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor (alltså - är arbetskostnaden 100 000 kr får du 30 000:- i rotavdrag).
  * Är ni två i hushållet får du dra av 50 000 kronor per person (då kan arbetskostnaden uppgå till 334 000 kr och ni får ROT på maxbelopp 100 000:- vilket är 30% av arbetskostnaden).
  * Inga material- eller resekostnader berättigar till avdrag, bara det du betalar för själva arbetet

   

  läs mer på skatteverket.se

 

Vi har våtrumsbehörighet, och företaget är anslutet till Byggkeramikrådet och Plattsättningsentreprenörers riksförening.

För medlemskap och behörighet krävs att företaget har F-skatt och är momsregistrerat, att det har en ordnad ekonomi och giltig ansvarsförsäkring. Krav ställs också på att de anställda ska vara utbildade plattsättare och att man gått tätskiktskurser hos Byggkeramikrådet och leverantörer av godkända tätskiktskonstruktioner.

De höga krav som ställs innebär en trygghet för dig som anlitar en våtrumsbehörig plattsättare. Det är en garanti för att din hantverkare har fullgod utbildning för sitt arbete, och följer gällande normer i fråga om material och arbetsmetoder.